Volkswagen Golf: stotteren golf 3 2.0 8v oplossing?

Bouwjaar: 1992

Hallo,
Tijd geleden al uitgelegd en geen oplossing gevonden.
Een veel voorkomend onopgelost probleem dus.

ondertussen vervangen:
-brandstoffilter
-koelvloeistoftemp. sensor
-complete hallgever( electrische ontsteking)
-bobine incl.module
-bougies
-luchtmassameter
deze week de computer. ben benieuwd?
Waarom de computer zal je denken.
Heb de auto al 3 keer volledig door laten meten en niets gevonden. Geen fouten dus. Alles van de ontsteking is vervangen. Garagehouder staat met zijn oren te flapperen en weet geen raad. Laatste oplossing! Computer geeft nergens fouten aan dus kan zijn dat er een bepaald iets in de computer kapot is. Deze wordt een dezer dagen vervangen en dan horen jullie meer van me. Misschien de oplossing voor alle type 3 gti rijders. Heb trouwens ook nooit ergens gelezen dat iemand de computer vervangen heeft, dus ben benieuwd.Wel een kostenplaatje trouwens.

sander10732

Geplaatst door sander10732 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Elmo (0), 19 jaar geleden

Beste Sander,
Ik heb je verhaal met afgrijzen en medelijden gelezen.
Die garagehouder kan beter z'n handen laten wapperen ipv z'n oren.
Buiten regelmatig te vervangen onderdelen zoals bougies en filters ga je toch niet de halve motor laten vervangen op onderdelen die meetbaar werkzaam zijn of niet natuurlijk. Je kosten moeten nu al de pan uitrijzen en dan kondig je nog doodleuk aan dat de hele computer vervangen gaat worden. Inmiddels wordt het denk ik tijd dat je eens gaat overwegen of de ondernemer die jij telkens voor deze storing in de arm neemt wel de juiste is. Wellicht kun je de onderhandelingen openen met te wijzen op de hoge kosten die je tot nu toe op zijn advies en vruchteloos hebt moeten maken. Als je zo door gaat kun je mischien voor dat geld een leuke ruilmotor aanschaffen.
Een oplossing voor je probleem heb ik niet maar ik heb sterk de indruk dat degeen in wiens handen jij je portemonnee legt geen vakman is.

Sterkte

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.