Volkswagen Golf: Stuurbekrachtiging werkt maar naar 1 kant

Bouwjaar: 1997

Hallo allemaal,

Het volgende probleem met een golf 1.9 tdi.
De stuurbekrachtiging werkt wel als ik naar links stuur, naar rechts sturen gaat heel zwaar, net of ie naar die kant niet werkt. Ook is het zo dat als ik naar links stuur hij de ene keer dat goed doet en de andere keer gaat het meer schoksgewijs.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Frank3197

Geplaatst door Frank3197 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

je multie snaar slap?

zo niet denk ik dat het aan je pompl ligt.

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Multiriem is goed, lijkt mij dat de pomp het doet, aangezien het naar links draaien geen probleem is, alleen naar rechts gaat het zwaar. Of werkt zo'n pomp apart voor links en rechts?

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

nee een pomp werkt op 1 manier, zou het de pomp zijn zou hij het moeten doen naar links en rechts, maar alles kan dus het zou de pomp kunnen zijn.

pomp halen van de sloop en proberen, zit anders niks op.

pompje zal gaan kosten op de sloop, 75 euro.

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Da ligt ni aan de pomp! da is het stuurhuis,zitten klepjes in die werken nagelang je het stuur naar links draait of rechts, kan zijn dat di soms haperen!

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb al voorgehad dat die na een tijd terug werken! Mischien heb je geluk! Anders zal je de stang moeten vervangen !

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Ja kan wel eens kloppen wat peter zegt. Is na verloop van tijd wel beter gaan sturen naar links. Alleen rechts dus niet. Dat stuurhuis is daar makkelijk bij te komen en open te halen??

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

is niet open te halen zo ver ik weer word dan denkik informeren op de slopen heb er laats een gedaan van een golf 3 var kosten tussen de 150 a 250 euro
su6 maurice

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Inderdaad, die zal je op de sloop moeten halen want deze zijn niet te herstellen (werken met hoge druk) Makkelijk is iets anders hé ,maar te doen hoor!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.