Volkswagen Passat: stotteren/inhouden/vermogensverlies.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5 125 kw

goedenavond,
ons probleem is dat onze passaat na de vakantie in frankrijk met de caravan opeens inhoud/stotterd/vermogensverlies heeft tijdens het rijden op gas en benzine.km. stand is 138.000.vw service gebelt;gaven aan rustig doorrijden met 80 km. ongebeer en thuis naar dealer gaan.hebben we gedaan,auto is uitgelezen en gaf storingen in de cilinderoverslag of zoiets.is geheel gereset,zeg maar,en alle storingen weg.stotterd/inhouden/vermogensverlies nog steeds.monteur heeft erin gereden en heeft het ook geconstateerd.nieuwe bobine erin bij de 4 cilender die het niet meer doet,zei hij.geen resultaat.nu a.s. maandag terug komen zei de hoofdmonteur en dan wordt compressie gemeten,een endoscoop geloof ik gaat in de motor kijken e.d..er wordt gelijk een nieuwe lambasonde besteld.auto valt nog onder de voorkeurselectiegarantie.

oke,wat is volgens u het prebleem.als ik zo als a-technische man hier van alles lees,kan het erg veel betekenen.diswas een dure tweedehands uitgaven voor ons als gezin met 3 kleini kids,dus we hopen heel erg dat niet de auto kapot is of zo.het is een limosine type met alle fratsen en geuren erop en eraan.wij hebben geen idee.heeft u een idee,zodat ik wat beter beslagen ten ijs kom bij de dealergarage en een beetje weet waarover ze het hebben.bijvoorbaat onze hartelijke dank voor de moeite.

groetjes robbert,renate en kids uit den haag.

stuiter

Geplaatst door stuiter (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Gewoon even afwachten wat de garage maandag vindt. Tot die tijd niet rijden anders maak je de schade nog veel groter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.