Volkswagen Passat: uitlezen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5 125 Kw limosine

ik heb al 2 x een vraag gesteld hier en de auto wordt waarschijnlijk a.s. maandag geheel onder handen genomen door de dealer/garaga.maar 1 vraagje no":wat is het verschil in stilstaand uitlezen en rijdend uitlezen.dat laatste heeft onze garage nog nooit gedaan,daarom?

alvast weer bedankt voor de juiste en concrete uitleg..groetjes robbert uit den haag

stuiter

Geplaatst door stuiter (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Wanneer er zich bijv. problemen voordoen wanneer de motor belast wordt, zoals bijv. het trekken van een aanhanger, dan kunnen bepaalde waarden alleen gemeten worden wanneer de motor belast wordt. Zolang er geen klachten en/of storingen zijn, is dat rijdend uitlezen ook niet nodig.

stuiter (0), 14 jaar geleden

oke,dat is duidelijk.maar ons probleem is dus inhouden /stotteren van de motor en vermogensverlies in alle versnellingen,zowel op lpg als op benzine.het probleem begon tijdens onze vakantie in frankrijk met de caravan achter onze wagen.

causaal verband?
dealer weet dit ook?

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Je mag toch aannemen dat een dealer wel weet hoe deze problemen moet opsporen........

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Stonden er storingen in het systeem?

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Vandaag 17:26:08

stuiter
Particulier
Echte naam: robbert
Woonplaats: den haag
Geregistreerd: 6 augustus 2009
Berichten: 5
E-mail

causaal verband
Volkswagen Passat
Bouwjaar: 2002
Brandstof: lpg/benzine
Motor: 2.3 v5 125 kw

je hebt helemaal gelijk.ik hoop ook dat ze het weten.maar als ik zo hier die berichten lees,merk je dat toch een aantal mensen worden "genaaid"qua prijzen e.d..daarom vroek ik het.maar je hebt helemaal gelijk.ik houd je op de hoogte na maandag.ik krijg 3 dagen vervangend vervoer en de auto staat dus 3 dagen bij hun.het vaalt nog wel gelukkig onder de garantie,hoewel die volgende week afloop.perfecte site dit en nogmaals bedankt voor je antwoord.groetjes robbert uit den haag



Post verplaatst door moderator.

stuiter (0), 14 jaar geleden

hoi ricky,

er stonden geen storingen in het systeem ten eerste.later het motorrijtuigenlampje.toen ging dat weer uit,en toen weer aan ectr..nu staat het lampje steeds weer aan.verder geen storingen.

kun je hier iets mee.alvast weer bedankt.

groetjes robbert uit den haag

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Dus het storingslampje brand,maar je hebt geen storing? Das wel vreemd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.