Volkswagen golf 2 1.6i: stotteren/vermogen verlies

Bouwjaar: 1991

hallo beste mensen ik heb een probleempje. Mijn golf die trilt tot de 2500 toeren daarvoor trilt ie en verlies vermogen. Heb de bougies gecheckt maar bij nummer 3 doet ie niks, hij vonkt wel (ook andere bougie in gehad) maar als ik de bougiekabel eruit trek tijdens het lopen dan merk ik geen verschil hij loopt dus op 3 poten maar na de 2500 toeren rijd ie lekker. wie heeft de gouden tip
alvast bedankt

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

zit de stekker van de injector er wel goed op?

hus104 (0), 19 jaar geleden

dat zijn die toch die links aan de injectiesysteem zitten maar als ik de luchtfilter kap weg haal dan lijkt het alsof het een hele stuk minder is, filter is schoon

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb een monopoint injectie (lijkt wat op een carb met gasklep en een nozle er onder, zwart kapje met vw logo erovereen, zit met 3 boutjes sleutel 10 vast) Als er iets met de injectie is krijg je dus op alle cilinders problemen........, je hebt immers maar een inspuitnozzle. Wat wel veel voorkomt is een lekke voetpakking, deze is van rubber en zit onder het inspuitgedeelte. Als je rommelt aan het inspuitgedeelte en de klacht veranderd dan is dit je probleem.

Als deze wel heel is dan compressie meten. Heeft cilinder 3 geen compressie denk dan aan verbrande kleppen.

succes

Alex218 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ehhh, misschien je bougiekabel wel gewoon verrot??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.