Volkswagen GOLF-CABRIOLET: Stottert bij flink gasgeven

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ADZ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Hallo,
Mijn golf4 cabrio stottert wanneer ik het gaspedaal redelijk ver indruk.. Het lijkt alsof hij op dat moment geen brandstof krijgt en je hoort de motor een klap maken als hij het echt te pakken heeft. De auto geeft geen motorfout aan op het dashboard en ook het uitlezen heeft niks opgebracht.

Vervangen.
Bobine
Verdelingskapje
Bougies (20.000 km oud)
Luchtfilter

Ik heb het gevoel dat de auto alleen stottert wanneer hij goed warm is.. Laag in toerental tot de 2500 ongeveer blijft het stotteren aanhouden.

Alle tips zijn welkom uiteraard!!

Arnhemsegolf

Geplaatst door Arnhemsegolf (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Kan van alles zijn maar sproei eens water over de bougiekabels en bobine tijdens stationair en kijk of de motor daarop reageert.
Kijk ook ff of de voetpakking onder de inspuiter niet gescheurd is (ff de inspuiter opzij duwen dan zie je of er een spleet ontstaat)
Verder kan het varieren van koelvloeistofsensor tot aan te weinig compressie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.