Volkswagen GOLF CL 40KW U9: Stroom uitval tijdens rijden

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: NZ, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 40

Ik heb een golf 2 gekocht, na een week viel tijdens het rijden zomaar alle stroom weg! De eerste paar keren ging de auto na een seconde weer aan, maar nu heb ik al twee keer gehad dat ik stil kwam te staan en ook niet meer aanging. De eerste x hielpen starts kabels niet. Toen heeft mijn vader er een 80AH accu in gezet, tijdje mee rond kunnen rijden maar daarna weer stil komen te staan, deze x hielpen de startkabels wel! Alleen nu is mijn vraag waar dit vandaan komt? Aangezien ik niet elke keer stil wil komen te staan.. Wie kan mij helpen?

Jethogenelst

Geplaatst door Jethogenelst (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

go-tje (0), 7 jaar geleden

Ik zou om mee te beginnen, alle massa-aansluitingen aan de carrosserie controleren of er sprake is van corrosie en zo nodig schoonmaken.

Hendrik4290 (0) PRO, 7 jaar geleden

Heeft die al een relais 109 of is dat alleen bij de diesel?
Zoja vervang dat maar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.