Volkswagen Polo: Stuur recht zetten, auto is reeds uitgelijnd

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16v

Hallo,

Ik heb vandaag mijn polo laten uitlijnen en het stuur recht laten zetten. Uitlijning voelt goed, echter het stuur staat nog steeds (Wel minder) scheef.
Als ik zelf het stuur wil rechtzetten, waar moet ik dan op letten. Kan iemand mij vertellen hoe ik het stuur kan verwijderen.
Hoe verwijder ik de afdekkap van het stuur(airbag) en zijn er meer zaken waar ik rekening mee moet houden. Ik hoor het graag van jullie.

M.vr.gr

Theorie

theorie

Geplaatst door theorie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mausx (0), 14 jaar geleden

Als ze de auto goed uitgelijnd hebben dan moet het stuur recht staan. als dat niet het geval is dan is de auto niet goed uitgelijnd dus zul je even terug moeten gaan met de klacht dat het stuur niet recht staat.
een stuurwiel moet je er niet zomaar af halen en recht zetten. als je dat een paar keer doet dan eindig je met het probleem dat je linksaf maar 1 slag kan draaien en rechtsaf 3 slagen.
even opnieuw "goed" uit laten lijnen en hun ook laten testen of het goed is (desnoods zelf meerijden)

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=Mausx]Als ze de auto goed uitgelijnd hebben dan moet het stuur recht staan. als dat niet het geval is dan is de auto niet goed uitgelijnd dus zul je even terug moeten gaan met de klacht dat het stuur niet recht staat.
een stuurwiel moet je er niet zomaar af halen en recht zetten. als je dat een paar keer doet dan eindig je met het probleem dat je linksaf maar 1 slag kan draaien en rechtsaf 3 slagen.
even opnieuw "goed" uit laten lijnen en hun ook laten testen of het goed is (desnoods zelf meerijden)[/quote]
Mee eens,het stuur moet gewoon recht staan na uitlijnen,of in ieder geval als je hem ophaald.Mits banden en spanning wel goed zijn natuurlijk.

theorie (0), 14 jaar geleden

Heren,
Bedankt voor het meedenken. Terug geweest naar uitlijner, sporing gecontroleerd en gecorrigeerd. Is nu weer helemaal ok.
grr,
Theo

Mausx (0), 14 jaar geleden

Super, bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.