Volkswagen Polo 1998: stuurhoogte versteller defect of losgeschoten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AEX

Hallo
Ik heb een polo 6n1 van 1998 alles deed het goed tot gistermiddag toen de stuurhoogte versteller problemen gaf. D.w.z. de stuur blijft niet meer op een stand vast staan.
Is het gevaarlijk om zo door te rijden en wie heeft tips voor een oplossing van dit probleem. Is het een bekend probleem en waar en wie kan het probleem oplossen?
Ik bedoel dus niet meteen naar de vw dealer brengen want die zijn bij voorbaat extreem duur.
Alvast bedankt voor de tips en hulp.

Polopollo

Geplaatst door Polopollo , lid sinds 4 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 jaar geleden

Gevaarlijk lijkt me een understatement , heb je er al onder gekeken of je iets kunt zien , iets afgebroken , los getrild , hendel weer vast zetten enz.
We hebben info nodig om een oplossing te kunnen bieden.

Polopollo, 4 jaar geleden

Het is vrijwel nergens goedkoop op te lossen omdat het systeem in de stuurkolom zit. De enige oplossing was om de stuur op 1 stand permanent vast te zetten. Het probleem is daarmee verholpen en de stuur zit nu weer goed vast. Weer iets geleerd, hoe dan ook allen bedankt voor de toegekomen berichten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.