Volkswagen Passat: stuurkolom vergrendeling vervangen nu slaat de passat niet aan

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900

hallo mensen vandaag mijn stuurblokkering blok vervangen maar nu start hij nog niet en dit is niet op te lossen met vagcom als het goed is iemand enig idee hoe ik deze weer aan de praat ga krijgen?
slaat nu niet aan

caretik

Geplaatst door caretik (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

atte (0) PRO, 6 jaar geleden

Met vagcom kan dat ook niet. Daar is de VAG 5051 voor nodig (dealer).

caretik (0), 6 jaar geleden

hmm dan maar naar de dealer is dat hoop werk ?en of kosten?
of niemand in de buurt van rotterdam die dat kan ?

atte (0) PRO, 6 jaar geleden

De tester VAG 5051 wordt alleen door dealers gebruikt. Kost ze duizenden euro's per jaar (lease). Diagnosestellen/inregelen etc. zit bij een dealer op ongeveer 120 euro per uur. Je startblokkering moet weer aangemeld worden (via de gateway); is niet echt een grote klus.

arjenhofstra (0) PRO, 6 jaar geleden

Deze moet inderdaad ingeleerd worden. Dit kan alleen op de juiste manier met het Odis online (het officiële uitleessysteem voor de vag groep).

Wees er zeker van dat het stuurslot daarmee wordt ingeleerd. Er zijn ook andere apparaten op de markt waarmee ze in te leren zijn, maar dat kan vervelende gevolgen hebben als de auto op een later moment weer aan de originele apparatuur hangt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.