Volkswagen Polo 2002: Subframe

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Beste ProblemCar leden,

Wie heeft de oplossing voor mijn probleem?
De bout van de draagarm in het subframe krijg ik met geen mogelijkheid los, al geprobeerd met een slagmoersleutel met 600Nm en warm te maken met ongeveer 500°, nog steeds geen beweging in te krijgen.

Met vriendelijke groet, Eddy de Jong

garagetools

Geplaatst door garagetools (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bert klein (90) PRO, 2 jaar geleden

Plaats een foto van welke bout de voorste of de achterste dan krijgen we een beetje inzicht op de situatie.

    Dag Bert,

    Het is de voorste bout waarvan de draagarm met een stalen bout aan het aluminium subframe is bevestigd dus aan de zijde van de kleine smalle draagarm rubber, ik hoop dat je hiermee wat mee kan.

    Groet,

    Eddy - garagetools (0) PRO, 2 jaar geleden
    Hoi Bert,

    Bedankt voor je reactie, aangezien wij elkaar al kennen lijkt het mij beter dat ik het beter persoonlijk uit kan leggen als het jou uitkomt natuurlijk.

    Groetjes,

    Eddy - garagetools (0) PRO, 2 jaar geleden

garagetools (0) PRO, 2 jaar geleden

Wie heeft de oplossing?

garagetools (0) PRO, 2 jaar geleden

Dag Bert,

Om het verhaal kort te houden, vanmiddag een ander subframe opgehaald bij Demontagebedrijf Collewijn in Nuis, prima en snelle service.
In elk geval bedankt voor jouw reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.