Volkswagen golf: Techniek vraag . Motorombouw golf 3 naar 4 .

Bouwjaar: 1996


Beste techneuten,
wie kan mij positief informeren over de mogelijkheid tot ombouw van een golf met AHU 66 kw motor diesel(tdi) naar compleet motorunit AHF uit golf 4 81KW (Tdi)
Dit ivm het in elkaar lopen van oude motor...

divino

Geplaatst door divino (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

waarom niet een 81 kw uit een golf 3? die kun je er zo inlepelen. geloof nooit dat die van een 4 er zonder aanpassings inpast. maar als je het toch gaat proberen succes.

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

golf 4 motor is een volledig andere motor. Andere ophangingspunten enz. Denk ook dat je veel beter zoekt naar een golf 3 motor met 81 kw.

TDIPower11276 (0) PRO, 19 jaar geleden

Of je motor gewoon laten reviseren. Kijk, vooral bij het kopen van een motor moet je kunnen weten of ie wel goed is of niet.
Verkoper gaat natuurlijk als een idioot verhaaltjes vertellen
dat ie nog heel goed is. maar tja wie weet. Late we zeggen je hebt het gekocht, voor hoeveel ga je het laten uit-inbouwen
(misschien doe je het liefer zelf wie weet)
Probeer eerst een begroting te maken hoeveel je het gaat kosten
naar een nieuwe tweede hands motor. evt incl. inbouw.
en ga na hoeveel het gaat kosten als je een revisie laat doen.
je kunt altijd nog een chip in je auto plaatsen die je auto
laat stijgen van 66KW naar 85 KW.
ik zal je zeggen: het kost je zeker 800 euro meer als je een motor gaat aanschaffen, vooral een 81KW motor. die zijn niet makkelijk te vinden.
Veel succes en zou het graag willen horen of je het doet!!!

Murat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.