Volkswagen VW GOLF: Teller inleren met vvdi

Hallo heb een auto gekocht met diefstal schade
Teller is weg heb al een nieuwe gekocht met sleutels erbij wil nieuwe teller inleren op ecu die zit er nog wel in het is een golf 6 benzine 2011 ik heb programma vvdi en kan er wel goed mee omgaat alleen heb nog nooit zoiets gedaan Mvg Boereboom occassions

Golf174

Geplaatst door Golf174 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Kijk eens op de site van gerrit speek http://www.gerritspeek.nl/vag-com_17-07...., dit werkt weliswaar met vagcom,maar inlog en kanalen zullen toch wel overeenkomen denk ik zo,in ieder geval zie je de mogelijkheden.

arjenhofstra (0) PRO, 6 jaar geleden

Als ik je advies mag geven, ga niet klooien met dingen als vvdi in deze auto. Inleren met Odis (originele diagnose apparaat voor vag) is een fluitje van een cent en voorkomt toekomstige problemen. Je zult de eerste niet zijn die het immobilizer systeem omzeep helpt.

Golf174 (0), 6 jaar geleden

Waar kan odis origineel bestellen want nu heb ik het uitbesteedt maar wil het zelf kunnen uitlezen is toekomst en wil niet uitbesteden dan snoepen andere bedrijven de winst weg Haha

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

[quote=Golf174]en wil niet uitbesteden dan snoepen andere bedrijven de winst weg Haha[/quote]

Daarom vertellen we je ook niet alles. Want dan snoep je onze winst weg..... ;))
Tegenwoordig kennen de mensen de prijs van alles en de waarde van niets.

Grt. Paul

arjenhofstra (0) PRO, 6 jaar geleden

Ik sluit mij aan bij Paul.
Zou je best willen helpen met Odis, maar het heeft ons veel geld en moeite gekost om dat werkend te krijgen. Je zult vast begrijpen dat we die info vervolgens niet weg gaan geven.
Wel goed dat je de keus hebt gemaakt deze klus uit te besteden aan iemand met de juiste spullen!

Groeten Arjen

Golf174 (0), 6 jaar geleden

Opgelost laten doen door specialist
Mvg Louis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.