Volkswagen Golf 2 1.6: Temparatuur loopt op en dan weer niet

Bouwjaar: 1989

Hallo sinds vandaag merk ik dat soms me temparatuur meter oploopt en dat me kachel dan ook niet warm wordt. Dat duurt maar even en daarna zie je hem weer naar beneden gaan en wordt me kachel ook weer warm. Wie oh wie weet wat het kan zijn ik denk zelf me termostaat.

Speedy11018

Geplaatst door Speedy11018 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


idd. de termostaat..



paul,

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, niet de thermostaat. De kachel zit vóór de thermostaat. De kachel krijgt altijd heet water van de motor. Ook als de thermostaat dicht is. Denk aan een kapotte waterpomp of een slippende v-snaar of gewoon veel te weinig koelvloeistof.
Paul

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reacties ik had al een waterpomp gekocht bij de sloop maar dat bleek niet het probleem te zijn. Het was inderdaad water verlies het lekte bij de slangen. In iedergeval bedankt voor de reactie`s.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.