Volkswagen Polo: Temperatuur polo loopt op

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 milestone

Hallo,

Ik heb sinds een aantal dagen een probleem met mijn vw polo. Ik reed laatst op de snelweg toen mijn motor overhit raakte.
Toen ben ik onmiddelijk gestopt en naar huis gesleept. Heb er de volgende dag nog even mee gereden en toen liep de temperatuur ook op bij
minder hoge snelheid. Iemand die mij toen heeft geholpen dacht dat de thermostaat het niet goed deed. Die heb ik toen ook laten vervangen.
Maar nu een paar dagen later heb ik nog steeds hetzelfde probleem, alleen duurt het wat langer voordat de temperatuur oploopt.
Heb al aan veel mensen gevraagd wat het zou kunnen zijn, maar krijg veel verschillende antwoorden. Nou vroeg ik me af of iemand hier
weet waar het aan kan liggen.

Klein detail, de nieuwe thermostaat is niet precies hetzelfde als die er eerst in zat, heb bij een autozaak mijn kenteken doorgegeven en kreeg
toen de huidige. Voor de rest paste hij prima, de pen die was alleen wat korter.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

SanjayJulio

Geplaatst door SanjayJulio (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

waterpomp is vermoedelijk stuk scoepen liggen los vervang die maar eens

harnak (0), 15 jaar geleden

thermostaat deksel is binnein afgebroken kijk maar eens goed

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Inderdaad zoals Harrie zegt ligt zeer waarschijnlijk aan de deksel. De pen van de nieuwe thermostaat zal nu ook wel langer zijn ;-)

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

ja daar konden jullie wel eens gelijk in krijgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.