Volkswagen Passat: temperatuurmeter

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AFN

Goeiendag heren,
Sinds paar maanden heb ik problemen met mijn temperatuurmeter. Deze valt soms van 90° tot 0°, soms blijft 'm op +/_ 75° hangen. Kan dat van de voeler zijn en waar zit dan deze?
Dank U,
Erdar,

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Het kan aan je Temp_voeler liggen gaan vaak kapot, Aan de rechterkant van de motor in een flenshuis waar X-aantal slangen aan zitten, zit de tempvoeler ook in. het is een klein_4_polige stekker, kleur v/d voeler groen of zwart.

Groet Tiguan

erdar (0), 16 jaar geleden

Hallo Tiguan, bedankt voor je reactie. Zeg ik heb nog een vraagje. Binnenkort ga ik de 4 bovenste reactiearmpjes vervangen van mijn Passat. Maar is het niet beter dat ik de nieuwe opzet, bouten niet volledig vastgedraaid en na de wielen op grond dan pas de bouten vasttrekken?
Dank u,
Erdar,

vw_audi (0) PRO, 16 jaar geleden

passat motor zit in lengte richting

temp sensor zit vermoedelijk aan de achterkant van de motor (als je voor de auto staat)

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=erdar]Maar is het niet beter dat ik de nieuwe opzet, bouten niet volledig vastgedraaid en na de wielen op grond dan pas de bouten vasttrekken?[/quote]
Ja,dat is de manier,anders gaan de rubbers kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.