Volkswagen Transporter T4: Temperatuurmeter valt zo nu en dan weg

Bouwjaar: 1999

Een VW Transporter met een 1.9TD motor heeft de volgende klacht: af en toe valt de temperatuurmeter weg.Even later kan hij er plotseling weer zijn, maar dit fenomeen kennen we van de vroegere Passat, waar de soldeerpuntjes weleens opnieuw gesoldeerd moesten worden.Maar dit dashboard is heel anders en wij hebben dit nog niet eerder bij de hand gehad.Wie weet hier iets over te melden?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (145) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

albert177 (55) PRO, 20 jaar geleden

ook een paar keer gehad was die 4polige temperatuur sensor kapot,op het moment dat die weigert stekker van temperatuur sensor doorverbinden,en je ziet wel wat die doet. succes

lightsomedog (0) PRO, 20 jaar geleden

valt niets meer aan toe tevoegen.

Siem Bijman (145) PRO, 20 jaar geleden

Even afwachten dan maar... We hebben de klok eruitgehaald en daar een paar aansluitingen op door gesoldeerd (van het zwarte ic-blokje) en laten rijden.Stekker van de sensor hadden we ook eerst even bekeken, maar zit bij zo'n T4 op zo'n rottige plek, dat hij bijna niet los wilde en om te voorkomen dat er iets afbreekt dit solderen eerst maar even afgewacht.Komt hij terug, weten we wat te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.