Volkswagen Golf: temperatuurmeter,kachel,fan slaat niet aan!!!

Bouwjaar: 1990

hee daar zijn we weer:(
eigenlijk een te oud bakkie om nog moeite voor te doen maar ja
ik heb een golfie 1.8 uit 1990 alleen slaat mijn fan niet automatisch aan en weet niet wat het probleem is
koelvloeistoftempratuur meter heb ik vervangen en nog heeft ie geen zin om een beetje te gaan rond draaien als ik stil sta met warme motor ,en nog een klein vraagje minst belangrijke mijn kachel doet het niet en mijn temperatuur van mijn koelvloeistof geeft ie ook niet aan wat kan dat zijn?? dank jullie wel
robert

jeroen vermolen

Geplaatst door jeroen vermolen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Leo6495 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi robert
wort de motor wel warm of is de thermostaat stuk.
zit er wel genoeg koelvloeistof in dan krijg je de zelfde klachten.
gr leo

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem 1: de sensor die in je radiateur geschrieft zit (als deze er bij jouw autotje al in zit) zal wel defect zijn.. vervangen zal je probleem op moeten lossen.

probleem 2: een defecte thermostaat lijkt me hie rde oorzaak van. vervang deze en je moet weer een lekker warm autotje krijgen. (kan evt ook oorzaak probleem 1 zijn.)


mvg

stefan84 (0), 18 jaar geleden

hallo robert

zoals blijegeit al zegt,de sensor halverwege bevestigt in je radiateur..wat je kan proberen is hetvolgende,trek de stekker van de sensor af en verbind deze door met een kabel of steek er even een zekering in(past precies) gaat de fan dan wel aan is gewoon je sensor kapot!

en 2 :kan inderdaad met je thermostaat te maken hebben.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.