Volkswagen Golf: radiateur word niet warm

Bouwjaar: 1990

hallo beste mensen ik zit met een probleem als ik mijn motor start en ik laat hem warm worden worden mijn slangen naar mijn radiateur wel warm maar de radiateur niet wat kan dit zijn???
robert

jeroen vermolen

Geplaatst door jeroen vermolen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

omega8258 (0), 18 jaar geleden

verstopping in de radiator?

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Robert,

Blaast hij wel warme lucht ?
Loopt de temp. niet het rood in ?
hoelang laat je hem dan stationair lopen voordat je voelt ?

en worden allebei je slangen ( even ) warm ?zowel de bovenste als de onderste wat na de radiateur gaan?

Stefan

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

ehh nou die temperatuur meter in mijn dashbord doet het niet maar ja beide slangen zijn warm en hij heeft 10 minuten stationair gelopen wel met een beetje gas af en toe om te testen of alles werkt de koelvloeistof heeft wel leeg gestaan want iik heb mijn kopping lek gereden en vervangen (is de radiator ook de reden misschien:P)ik heb wel best lang zonder deksel van mijn koelvoeistof eraf gehad om te ontluchten maar zit er niet gewoon nog lucht in mijn radiator??

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

koppakking bedoelde ik:D

stefan84 (0), 18 jaar geleden

gewoon helemaal afvullen met koelvloeistof,misschien makkelijker als je de bovenste slang van de radiator afhaalt en hem daardoor vult,dit werkt beter en sneller..denk dat het een kwestie van ontluchten bij jou is :)

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ow ja..rij eens een rondje zodat hij wat langer gelopen heeft en echt 'warm' is..vergeet tijdens het onluchten niet de verwarming op de hoogste stand te zetten met de blazer/aanjager op windkracht 10

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

dank je wel

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

mijn kachel doet het niet kan dat ook door lucht komen??

stefan84 (0), 18 jaar geleden

doet de verwarming het niet ? of je kachel ?
als je aan de knop draait ( 1,2,3, ) hoor je dat niks meer ?kan door een defecte zekering komen,of slecht contact op de stekker wat naar het aanjagermotorje gaat!(geoxideerd)

blaast wel,maar geen warme lucht,zal dit komt omdat er nog lucht in je systeem zit!dus eerst even ontluchten als dit het geval is!

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

hee blaast wel maar alleen koude lucht die lucht in mijn systeem is dat in de koelvloeistof of in iets anders (sorry ben een leek) dat er lucht in zit heb ik wel begrepen uit mijn radiateur:D

neilz (0), 17 jaar geleden

Waar kan ik het beste ontluchten want heb namelijk ook het probleem dat mn kachel niet warm word...

sauspasta (0), 17 jaar geleden

Het is een beetje lastig ontluchten,
verwarming vol open zorgen dat er vloeistof in het tankje blijft en hij is pas ontucht als de verwarming het doet.
Bij mij staat de termostaat open, moet ik nog vervangen, Met dit frisse veer wordt het systeem niet erg warm tijdens rijden maar stationair moet hij naar een tijdje toch wel warm worden.
Ik heb hem de laatste keer ontlucht door de dop er op de draaien vast en de linkse slang (die koud is) in te knijpen af en toe gas geven zodat de pomp meer verplaatst.

sterkte
groeten Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.