Volkswagen Golf: ontluchten golf 1.8 1990

Bouwjaar: 1990

hee ik dank jullie allemaal zeer dank zij jullie heb ik mijn golf aan het werk gekregen zonder jullie had ie al op de sloop gestaan maar ja nu had ik weer een vraagje mijn koppaking heb ik net vervangen (oude bouten er terug in gedraaid ik lees net dat ik daar waarschijnlijk voor ga boeten!!) maar ja nu moet ik alles goed ontluchten want de radiator word niet warm ik heb al gehoord dat je de bovenste slang naar je radiator er het best af kan halen en zo je radiator kan vullen maar moet ik nu ook nog op andere plekken ontluchten ???? behalve expansievat!!!

jeroen vermolen

Geplaatst door jeroen vermolen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

ooh ja kan het daardoor ook komen dat mijn kachel het niet doet???

tinus11481 (0), 18 jaar geleden

je expansievaatje losmaken en wat omhoog tillen zodat dit zeker weten je hoogste punt is, als het goed is komt dan al je lucht eruit.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Robert,

gewoon je bovenste slang van de radiator af halen en daar vullen tot dat alles eruitloopt,erna eventueel nog bijvullen door expansievat!

als je de slang er weer opzet start je de motor,zet je de verwarming op de warmste stand en de blazer op volgas!en eventueel bij blijven vullen tot dat het punt is bereikt!

je en met die bouten,het zijn rekbouten de na 1 keer de werking verliezen,de naam zegt het al..die bouten kosten overigens nog geen ¤ 10,-

jeroen vermolen (0), 18 jaar geleden

bedankt stefan maar ja het is wel kut zeg mijn auto zit net weer helemaal in elkaar zal ik de gok wagen met die bouten???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.