Volkswagen POLO: Tik in de motor bij polo

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 59

Goededag,

Hebben hier een polo van 2008 14-16V met een tik in de motor. nu hebben wij al nieuwe klepstoters gemonteerd er waren er 3 niet goed. maar na vervangen van alle klepstoters nog steeds die zelfde tik er in. alles bekeken maar helaas niks kunnen vinden. bij 3000 tpm dan hoor je hem niet meer , maar wel in de lage toeren. iemand een idee ?

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

770 (0) PRO, 7 jaar geleden

injectoren al eens nagekeken? VW injectoren tikken nogal.

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Toch eerst en vooral een "goed" onderhoud gedaan? Heeft auto wel regelmatig goed onderhoud gehad? Met juiste olie en nieuwe oliefilter gedaan?

apalracer (0) PRO, 7 jaar geleden

Ja onderhoud goed gedaan. Juiste olie filters alles. Echt een tik van de kleppen te horen lijkt wel. Diverse klepstoters waren defect. Maar de tik is gebleven

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Denk misschien kantelende zuigers die je hoort.
Gebeurd vooral koud op stationair en/of met een klein beetje gas geven.
Klepstoters gaan eigenlijk weinig stuk.

apalracer (0) PRO, 6 jaar geleden

Auto rijdt nog met tik in motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.