Volkswagen Scirocco 2009: Tikkend geluid

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAV, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 118

Goedendag, ik heb een probleem waar ik niet uitkom. Als ik stationair draai hoor ik ene keer wel ene keer niet een getik vanaf de rechtkant van de motor afkomen als je vanaf voren naar de auto kijkt. Als ik mijn airco aanzet is dit getik er atlijd en goed hoorbaar ook. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn??

Unknown

Geplaatst door Unknown , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Is het getik er met tussenpozen dan kan dit het in en uit schakelen van de magneetkoppeling van de compressor zijn . We praten over rechts en links in rijrichting dus is rechts passagierskant.

Unknown, 1 jaar geleden

Nee het getik komt vanaf de bestuurders kant. En als ik de airco aanzet hoor ik direct het geluid optreden en als ik de airco uitzet is het meestal ook weer weg

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Komt het dan weg uit je fanmotor op de radiateur deze gaat ook draaien als de airco aan gezet wordt en fan stopt met draaien als de siroop uit gezet wordt.

Unknown, 1 jaar geleden

Heb ff gekeken en geluisterd maar daar komt het niet vandaan helaas

Unknown, 1 jaar geleden

Probleem gevonden. Moet me koppeling of drukgroep zijn als ik m’n koppeling intrap is t geluid volledig weg

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Kan ook uit de bak komen dan , die gaat namelijk stil staan als je de koppeling in trapt

    Jaa dat is waar hopen dat het de koppeling is dan😅 - Unknown, 1 jaar geleden
    Ik merk voor de rest helemaal niks eigenlijk met schakelen en al dus denk niet dat het de bak is weet wel dat me koppeling wat aan de zware kant is - Unknown, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Hoe je het dan wend of keert , voor de koppeling moet ook de bak er af , als je dan niets aan druklager of koppeling kunt ontdekken tja.

Unknown, 1 jaar geleden

Dat is zeker waar wil het graag zelf gaan proberen dus maar is ff gaan kijken hoe en wat

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

In iedergeval op een brug.

Unknown, 1 jaar geleden

Jaa zat te kijken voor van die doe het zelf garages

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.