Volkswagen 155221 GOLF CABRIOLET GLS: Tikkend geluid achterkant motor

Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1596, Vermogen (kw): 55

Ik heb me net een golf 1 cabri (155) aangekocht wat in goede staat is. Hij rijdt zeer goed maar vandaag had ik hem buiten gereden om plaats te maken in de garage en toen ik hem terug starte om binnen te rijden was er een tikkend geluid te horen wat van achter de blok vandaan kwam. Het geluid gaat mee op en af met de toeren. Komt van achterkant motor van onder de carburator. Dacht de pakking van de uitlaat misschien. Weet iemand wat het eventueel zou kunnen zijn? Hij draaidd heel zuiver en goed. Hopelijk kan iemand mij wat tips geven waar ik naar kan kijken om het te kunnen maken.
Grtz

kidji

Geplaatst door kidji (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Zou heel goed een lekkende spruitstuk pakking kunnen zijn,vaak het gevolg van een afgebroken tapeind, kijk met een spiegeltje naar zwarte lekkage(roet) en of alle moeren nog aanwezig zijn.

kidji (0), 5 jaar geleden

Dank u voor uw reactie Jaker. Dat ga ik morgen nakijken.

kaleido 1 (1810) PRO, 5 jaar geleden

En als hij warm is , is het minder waarschijnlijk , dan inderdaad de spruitstukpakking/tapeinden , is een kwaal.

kidji (0), 5 jaar geleden

Ik heb hem niet meer mee gereden of laten warm draaien kaleido1. Ik ga het straks nakijken en eens laten warmdraaien. Het gekke is dat het uit het niks is gekomen. Gestart en maakte geen geluid. Daarna weer gestart en geluid was er.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.