Volkswagen Golf 2010: Tikkend geluid voorwiel auto.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 155

Goedemorgen,

1,5 maanden geleden heb ik een auto gekocht. De Volkswagen golf 6 GTI uit 2010. Vanaf het moment dat ik hem kocht kwam er vanaf links voor een ratelend/tikkend geluid. Dit geluid komt om de 10 minuten tijdens het rijden ineens naar boven. Hij is bij meerdere garages geweest maar niemand kon vinden wat het was.

Uiteindelijk 1,5 weken geleden, heeft een garage het probleem gevonden. De remmen waren vies. Hij heeft de remmen van voren schoongemaakt en inderdaad het probleem was weg. Helaas van korte duur want gisteren is het probleem weer terug gekomen.

Heeft iemand enig idee wat het probleem nog meer kan zijn buitenom mijn remmen? Het geluid stopt even als ik mijn rem intrap.

esratje

Geplaatst door esratje , lid sinds 3 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Zit er geen speling op de remblokken en een roestrand op de schijf als het blokje dan bij een stukje roest komt dat iets hoger of breder is , kunnen de blokjes gaan tikken.

esratje, 3 maanden geleden

Ha, speling op de remblokken zou wel kunnen. De roest rand is volgens mij het gene wat de garage laatst heeft verwijderd waardoor het geluid dus tijdelijk weg was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.