Volkswagen Golf 2010: Koelvin draait continu

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Wij hebben een golf 6 uit 2010, nu blijft sinds een aantal weken de koelvin continu draaien, ook als de motor nog koud is, wanneer deze begint te draaien geeft hij in de boordcomputer een error aan in het start/stop systeem (deze werkt overigens ook niet momenteel). We hebben een nieuwr accu erin gezet, aangezien deze defect leek te zijn, echter lostte dit het probleem niet op. Iemand idee?

Wonder83

Geplaatst door Wonder83 , lid sinds 1 maand geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Laat hem eens uitlezen , er zit een storing in je koelsysteem , sensor of iets dergelijks , maar uitlezen geeft je waarschijnlijk een antwoord , wel met dealer of gelijkwaardige apparatuur.

    Hij is inderdaad uitgelezen, deze gaf aan dat er iets met de netspanning was, vandaar verdenking accu.. - Wonder83, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Nog vergeten airco kan het ook veroorzaken .

    De airco staat uit, ik had namelijk gelezen dat je kon checken dmv het verwarmingspaneel helemaal uit te zetten, echter doet hij het dan ook.. - Wonder83, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Waarmee uitgelezen ?

    Met eem autel maxicom.. - Wonder83, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Zal dan waarschijnlijk niet alles zien , heb je een scan gedaan of alleen obd uitlezen ?

bert klein PRO, 1 maand geleden

Wel een AGM/EFB accu gemonteerd en accu aangemeld anders krijg je de gekste storingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.