Volkswagen Golf 2010: Koelvin draait continu

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Wij hebben een golf 6 uit 2010, nu blijft sinds een aantal weken de koelvin continu draaien, ook als de motor nog koud is, wanneer deze begint te draaien geeft hij in de boordcomputer een error aan in het start/stop systeem (deze werkt overigens ook niet momenteel). We hebben een nieuwr accu erin gezet, aangezien deze defect leek te zijn, echter lostte dit het probleem niet op. Iemand idee?

Wonder83

Geplaatst door Wonder83 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen , er zit een storing in je koelsysteem , sensor of iets dergelijks , maar uitlezen geeft je waarschijnlijk een antwoord , wel met dealer of gelijkwaardige apparatuur.

    Hij is inderdaad uitgelezen, deze gaf aan dat er iets met de netspanning was, vandaar verdenking accu.. - Wonder83 (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Nog vergeten airco kan het ook veroorzaken .

    De airco staat uit, ik had namelijk gelezen dat je kon checken dmv het verwarmingspaneel helemaal uit te zetten, echter doet hij het dan ook.. - Wonder83 (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Waarmee uitgelezen ?

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Zal dan waarschijnlijk niet alles zien , heb je een scan gedaan of alleen obd uitlezen ?

bert klein (80) PRO, 2 jaar geleden

Wel een AGM/EFB accu gemonteerd en accu aangemeld anders krijg je de gekste storingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.