Volkswagen Transporter: Transporter spontaan uitvallen stuurbekrachtiging, levensgevaarl

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Af en toe valt spontaan de stuurbekrachtiging uit tijdens het rijden, nu hoor ik dat er een terug roep actie is geweest, 2 jaar oud en een kleine 200000 kilometer gereden.

Nieuwvennepzuid

Geplaatst door Nieuwvennepzuid (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Zou even het systeem uit laten lezen.

Nieuwvennepzuid (0), 16 jaar geleden

Is nu naar de dealer, maar vraag mij toch af of er geen terugroep actie is gemist?

Nieuwvennepzuid (0), 16 jaar geleden

OK 2 jaar oud, 200000 kilometer dus o coulance en succes ermee, is het antwoord van de dealer.
Stuurbekrachtiging stuk, iets met kleppen of zo, nu vraag ik mijzelf af, ik koop een a merk dat na 2 jaar en 200000 kilometer niet meer te vertrouwen is. Nu brengen wij onze auto's naar onze directe buurman die een bovag dealer is en die beweert de zelfde service en garanties te kunnen geven als de dealer. Nu verteld de VW dealer dat wanneer wij wel bij VW in onderhoud waren geweest er wel coulance zou zijn geweest. Hier klopt mijn inziens iets niet en ben ik toch de pineut, machtsmisbruik, wie heeft nuttige info voor mij.

Vriendelijke groet,

Kees Martens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.