Volkswagen TRANSPORTER TDI 75 KW DC: Transporter wel/niet kopen

Brandstof: Diesel

Beste heren
Ben op zoek naar een t6 maar twijfel.
Mijn oog is gevallen op een t6 met 100 pk motor.
De verkoper zegt dat hij gechipt is naar 170 pk kan dit en is dit goed voor de motor en bak?????
Hij geeft aan dat alle motoren hetzelfde zijn...…

Eddy

Edjoooo

Geplaatst door Edjoooo , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

Account-beheer PRO, 4 jaar geleden

[b]Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Om eigenschappen van voertuigen te bespreken zijn er een tal van mediums te vinden waar je antwoord zult vinden op al uw vragen.

Natuurlijk willen we u best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Account Beheer
Problemcar[/b]

Pascal Pfaff, 11 maanden geleden

Mooi busje dit. De busjes van vw zijn in het algemeen van degelijke kwaliteit. Daarom heb ik er ook één besteld. Ik heb hiervoor 4 vw transporters gehad waar ik in totaal 2miljoen km mee heb gereden. De laatste t5 heeft 780.000 km aangetikt. Wel heb ik die 2x per jaar nieuwe olie en filters gegeven. Ook is de vliegwiel, koppeling, turbo, dieselpomp en verstuivers vervangen maar dat is normaal als je zoveel meters maakt. Afgelopen zomer is helaas de krukas gebroken tijdens mijn terugreis uit zuid frankrijk. De plaatselijke sleepdienst heeft toen mijn busje afgesleept naar mijn woonplaats in NL. Mijn garage kon al meteen aangeven dat er een nieuwe motor in moest maar dat was niet economisch verantwoord en heb toen moeten besluiten om hem te verkopen. De plaatselijke sloperij wilde er niet meer dan €300 voor geven maar de experts van [url]https://www.besteautobod.be[/url] hadden een koper die meer dan het dubbele wilde bieden. Zeer tevreden met het bod en afhandeling. Ik ook dat ik met mijn nieuwe vw busje ook zoveel meters kan maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.