Volkswagen Caddy: turbo tdi

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: ahu 66 kw

ik ben in het bezit van een caddy tdi de turbo druk loopt hiervan te hoog op (code intake manifold pressure te hoog )dus gaat de motor in noodloop.
alle vacuumslangen en klep n75 zijn al vervangen ,de wastegate klep is gangbaar maar de aanstuurbalg doet naar mijn mening niets .
als ik erop blaas of zuig verplaatst de regelstang niet wel hoor je lucht weglopen
kan iemand mij vertellen of deze bij druk of vacuum dient te openen en of deze los leverbaar is of dat iemand iets heeft liggen
en klopt het dat de vacuumslang vanaf n75 naar de wastegate nauwelijks druk of vacuum geeft bij gasgeven als de auto stilstaat

groeten john

brpigjo

Geplaatst door brpigjo (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

helaas dit onderdeel is niet los verkrijgbaar.. enkel compleet met turbo.. eigelijk zit je gebonden aan een gebruikte of een nieuwe turbo... dit probleem zit hem niet in de N-75.. maar puur in de drukdoos aan de turbo.

paul,

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou heel bescheiden willen vragen wat de term "drukdoos" inhoud?

nijkamp (0) PRO, 16 jaar geleden

druk doos is regelventiel op turbo

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt:p

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.