Volkswagen Caddy: Stroom Koelbox

Bouwjaar: 2003

Ik wil met mijn Caddy op vakantie. Nu wil ik graag een koelbox achterin hebben. Deze kan ik helaas niet aansluiten op de sigarettenaansteker omdat daar het navigatiesysteem al aanhangt. Kan ik stroom van een achterlicht afpakken. De koelbox heeft een motortje van 12V DC 5A. Als dit kan moet ik de zekering van het achterlicht dan ook zwaarder zekeren. De koelbox heeft een zekering in de stekker.
Bedankt voor jullie reacties.

Fries33

Geplaatst door Fries33 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

dit lijkt mij niet zo'n goed plan fries.. beter is een spliter (van 1 naar 2 aansluitingen) te gaan gebruiken, verkrijgbaar in iedere autoshop.

paul,

Fries33 (0), 17 jaar geleden

Ja Paul daar had ik ook al aan zitten denken. Helaas gaat dat in mijn situatie niet omdat de de speaker van mijn navigatiesysteem op de stekkerunit zit en dan heb ik deze er los aanbungelen.

Fries33 (0), 17 jaar geleden

Ook nog even op internet gekeken. Neem ik zo'n vaste splitter dan komt mijn stekkerunit van mijn nav.sys. te ver naar voren. Ik denk dan dat ik problemen krijg met schakelen, 3e en 5e versnelling.

Fries33 (0), 17 jaar geleden

Nog even naar een autoshop geweest en idd een vaste splitter gaat in mijn geval niet. Nu wil ik het anders doen. De constante + draad van de originele aansteker splitten en naar achteren brengen. Hoe krijg je in vredesnaam die aanstekerunit eruit. Hij lijkt er zo uit te kunnen zonder je dashboard te hoeven demonteren, maar heb geen idee hoe. Iemand een suggestie??? Het betreft een Caddy II.

Fries33 (0), 17 jaar geleden

Zit er achterin de Caddy ook een constante voeding welke gebruikt wordt voor de stekkerdoos (pos 2) van de trekhaak. Dit was altijd de constante voeding voor de caravan (koelkast), paardetrailer (binnenverlichting). Bij mijn Caddy wordt pos 2 gebruikt voor de mistlampaansturing op de aanhanger dus zou er toch ergens een constante voeding moeten liggen. Of ligt deze constante voeding niet standaard in een Caddy.
Mocht dit er niet zijn dan kan ik altijd nog doen zoals in topic uit bovenstaand bericht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.