Volkswagen Golf V: uitgevallen start niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo iedereen,

Gister is mijn Golf 5 1.6FSI (2003) tijdens het rijden uit gevallen. En niet meer te straten.

Voor dat hij uitviel reed ik op de snel weg (+/-110kmh) wanneer ik me gas al los liet voelde ik de auto bokken gaf ik weer gas kwam hij langzaam weer op snelheid. Aan het einde van de uitrit is de auto uit gevallen, en niet meer te starten.

ik heb meerdere keren geprobeerd te starten niks, startmotor draait motor draait wel. Toen iemand laten komen met uitlees apperatuur die had het over de inlaat temperatuur meter, hij zou deze niet in het systeem lezen. Onder tussen de auto heel even door gestart met vol gas toen liep de motor maar niet lekker wanneer het gas los was viel de motor weg daarna op nieuw gestart vol gas en met het gas gespeeld maar daarna viel hij uit

Wie o wie kan mij helpen????????

inlaat tempratuur sensor is al besteld voor de zekerheid. ik ben het er zelf niet mee eens dat dit de oplossing zal zijn. maar wie kan helpen.

DutchonlineNL

Geplaatst door DutchonlineNL (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Ik denk ook niet dat dat de oplossing is.

Was dat de enige storing die erin staat?
Wat vaak gebeurde was dat het regelapparaatje bovenop de pomp van de tank stuk ging. Zitting achterbank verwijderen en zwarte deksel eraf trekken dan zie je hem, zit tussen de bedrading van de pomp geknoopt.

Of de bdp sensor is stuk of er is een stroom probleem (relais oid) of er is iets ergers aan de hand zoals bv de distributieketting oid.

Stomme vraag maar misschien toevallig getankt vlak voordat het gebeurde?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.