Volkswagen Golf V: uitlaatdruk sensor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi gt

Goede middag,

Een aantal maanden geleden gaf mijn golf een foutmelding aan op het dashboard, dit was het lampje van 'engine problem'. Ik heb hem uit laten lezen en daar kwam de fout "01137 uitlaatdruksensor uit, met als fout code G450 en P0471" dit is gereset en verdwenen. Na een week rijden sprong hij weer aan en had ik hetzelfde probleem. Weer gereset en verdwenen. Daarna is de fout 2 maanden niet verschenen maar sinds 2 weken is hij weer 2 keer opgedoken met dezelfde fout melding.

Bij de garage konden ze mij niet aangeven wat het precies inhoud, kan iemand mij dit misschien uitleggen en vertellen wat ik eraan kan doen?

Alvast bedankt.

Mvg
Marc

Marcvs

Geplaatst door Marcvs (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Zie: http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-16...
Volg de handleiding daar. Zou ik er nog aan toe voegen: controleer de uitlaat op lekkage.

Marcvs (0), 12 jaar geleden

Oke, bedankt. Ik zal het meenemen naar de garage dan moeten zij als het goed is weten wat ze moeten doen.

Kan het kwaad als ik hier mee door blijf rijden totdat het lampje weer gaat branden? Is het iets wat snel verholpen moet worden?

Mvg
Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.