Volkswagen Passat: uitlaatgassen in interieur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tDI

Heb sinds enige tijd de geur van uitlaatgassen bij stilstand en nog niet opgewarmde motor in de auto. Bij warme motor heb ik er geen last van. Iemand een idee waardoor dit kan komen. Lees het graag. Gr. Andre

omegagek

Geplaatst door omegagek (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Even contrleren of de carterontluchting goed dicht is, en natuurlijk ok de uitlaat , het spruitstuk en de turbo even goed nazien.

omegagek (0), 9 jaar geleden

Laat het van de week meteen controleren.vast bedankt laat het je weten gr andre

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Ook het egr circuit goed laten controleren op lekkage, zitten metalen pijpjes die nog wel eens willen gaan lekken e.d.

omegagek (0), 9 jaar geleden

ok bedankt

omegagek (0), 9 jaar geleden

Vandaag alles na laten kijken moest toch bijna gekeurd en kleine beurt hebben.Hebben niks kunnen vinden maar de roetmeting was niet goed. Na 2 flacons dieselreiniger was meting ok. Kwam echt veel troep uit en moet nog beter worden. Hopen dat dan ook de geur minder wordt.
ps de vervuiling is gekomen doordat ik te lang met een kapotte thermostaat heb doorgereden motor niet op temperatuur dus slechte verbranding. In ieder geval bedankt voor de tips. Gr. Andre

Hans4040 (330) PRO, 9 jaar geleden

Tja...onderhoud is behoud.

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.