Volkswagen Passat: Uitlezen Passat Bj90 2e

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2e

Hoiiiii allemaal



Heb een passat bj90 2e variant.
Hij stotert /houd in/ bokt enz.
Met optrekken moet ik vaak volgas anders komt ie niet van zijn plek (slaat anders af). Op de lange baan heb ie het ook wel eens.
Soms kan ik 3a4 uur rijden en is er niks aan de hand. En dan plots heb ie het weer en is er gewoon niet meer mee te rijden.
Nu wou ik hem laten uitlezen(om mischien het probleem te kunnen vinden/verhelpen
Ik heb nu het probleem dat ik maar 1 zwarte stekker onder de versnelingspook hoes (+en een -) heb.
De 2e stekker (een witte) is niet aanwezig (om uit te kunnen lezen ).
Heb via het web gelezen dat die 2e stekker er pas aanwezig is vanaf half/eind 91. En daar stond bij dat je het op een andere manier nog uit te lezen was (via knippercodes). Verder stond er weinig uitleg bij (ze hadden het over stekker numero 1)en kon er verder ook niks over vinden.

Dus mijn vraag is nu Of iemand weet waar stekker numero 1 zig bevind om knippercodes uit te kunnen lezen?
Of iemand een andere manier heeft om uit te lezen ?

Alle tips van iedereen welkom


Groeten
Leon

leon vw

Geplaatst door leon vw (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volgwagen (0) PRO, 17 jaar geleden

Die witte moet er ook zitten kan niet anders. trek de rest bij de pook ook maar is los. mischien ergens afgeknipt (om wat voor een vage reden dan ook).

leon vw (0), 17 jaar geleden

Hoiii

De witte stekker zit er echt niet . Heb alles al losgehaald en er is nergens wat afgeknipt (was het maar waar dan was het probleem snel opgelost).
Bij bouwjaar 90 zit die er gewoon niet helaaaas (teminste niet op de plaats waar de stekkers normaalzitten)(en in het dasbord was er ook niks te vinden ). Pas vanaf half/eind 91 heb ik gelezen in uitlees docemetatie.
Heb wel een andere stekker gevonden bij de zekeringkast en daar staat 1 op , ga ik morgen kijken of ik daar wat mee kan (knippercode uitlezen).
Maar ben zeer zeker niet te beroerd om nog eens te kijken. weet je mischien zo welke kleur die bedrading heeft en waar die normaal van daan komt enz ????

Voor de rest ook alle info welkom .
Niet geschoten is altijd mis.

Groeten
leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.