Volkswagen Golf IV: uitlezen vw golf 4 met boordcomputer..canbus of niet?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Hallo iedereen,

een vriend van me heeft een vw golf 4 tdi 110pk en wou deze uitlezen maar bij het uitlezen ging hij niet verder dan de 2de module (abs) er kwam telkens een bericht op..maar ik heb canbus niet aangevinkt..en deze heeft zo een kleine boordcomputer waar hij het verbruik en dergelijke op aangeeft en als er een deur open staat brandt er een lampje maar deze zegt niet als er een lamp kapot is dus weet ik niet of dit canbus is of niet..of moet ik iets in de opties van vcds veranderen? ik ben beginend vcds gebruiker daarom..alvast bedankt :)
mvg anthony

anthony92

Geplaatst door anthony92 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij de Golf IV gaat de diagnose NIET via de can-bus.
Dat staat los van het feit of er wel of niet een can-bus aanwezig is.

anthony92 (0), 11 jaar geleden

ik dacht dit omdat er een soort boordcomputer aanwezig is en kon deze niet uitlezen..na de 2de module te hebben uitgelezen (module van de abs) stopt hij ermee..opent hij een venster en zegd dat dit niet verder kan..maar weet niet juist meer wat erop stond..zou nog eens moeten zien..maar kan dit geen kwaad? als je uitleest en hij stopt ermee na de 2de module..?
dan zal ik nog eens zien..als het geen kwaad kan natuurlijk..
alvast bedankt :)
mvg anthony

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.