Volkswagen Golf: uitvallen motor tijdens het rijden

Bouwjaar: 1990

.

marielle7192

Geplaatst door marielle7192 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

16 Reacties

schnitzel (0), 19 jaar geleden

is je benzine filter niet vuil

marielle7191 (0), 19 jaar geleden

Nee, de benzinefilter is schoon; luchtfilter is vervangen. Het kan ook niet aan de carburateur liggen want die is ook schoongemaakt.

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

brandstofpomp??

alexander251 (0), 19 jaar geleden

Naar een erkende VW dealer brengen. De mijne start helemaal niet meer en de garage (geen VW) kon ook niks vinden.

kees6216 (0), 19 jaar geleden

carburator wil ook nog wel eens vervuilen dit is haast niet schoon te krijgen met een toevoeging,gewoon de carburator goed schoonmaken

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Kijk, of laat eens kijken naar de stekkerverbinding van je computeraansluiting.Daar kan nog wel eens een slechte-gecorrodeerde- aansluiting op zitten.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Contactschakelaar overleden, is ook een veel voorkomende klacht. even het plastik achter het stuur uitbouwen en de schakelaar inspecteren. Smeltplekken naast de pennen en of verkleuring van het witte kunststof zeggen genoeg.

Meestal kun je het dan ook simuleren door aan de sleutel te morrelen.

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Goed mogelijk dat de vacuumaansluiting op het spruitstuk lekt.
Paul

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem bij mijn auto die slaat ook af als ik rem tot stilstand of als ik terugschakel van 3 naar twee. ik heb ook al nieuwe filters en vacuumkabeltjes vervangen.

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

alleen als ik hem weer start blijft ie gewoon lopen en hij doet het niet zo vaak dat afslaan maar voornamelijk als ik schakel van 3 naar twee

marielle7191 (0), 19 jaar geleden

Hoi allemaal,

de laatste paar dagen reed mijn auto weer goed. Ik had dus weer een klein beetje hoop. Helaas was het vanochtend weer zo ver. Wat mij wel opvalt is dat het afslaan voornamelijk gebeurt als het buiten koud is. Zal volgende week eens naar de garage gaan en jullie ideeen voorstellen aan de monteur. In ieder geval allemaal bedankt voor de moeite

Ernst Tempel (0) PRO, 19 jaar geleden

werkt de voor verwarming van het luchtfilter wel?dit geeft namelijk het zelfde probleem bij koud weer (winter) als die niet goed werkt.

succes.gr.E.Tempel

marielle7191 (0), 19 jaar geleden

geen idee of de verwarming goed werkt. Hoe kom ik daar achter?

arthurwijker (0), 19 jaar geleden

Ik heb exact dezelfde problemen gehad als jij. Bij mij is de carburateur schoongemaakt helemaal en zijn de vacuumslangetjes ingekort en nagekeken. Hij rijdt nu veel beter doch krijg ik af en toe nog problemen. Ik denk datr binnenkant van mijn tank vuil is.

marielle7191 (0), 19 jaar geleden

Hoi allemaal,

de problemen met mijn auto zijn nu gelukkig opgelost. Het bleek dat twee slangen kapot waren. Wat de namen van deze twee zijn weet ik niet, maar 1 zit voorin (met isolatiemateriaal eromheen) en 1 achterin.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat zijn de slangen van de zomer/winterstand.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.