Volkswagen Golf II : uitvallen van de motor

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: type2 gti16v KR

bij mijn golf doet het volgende probleem voor

zodra ik em op contact zet hoor ik de pomp voor een 3 seconden draai dan de sleutel om en start goed dan loopt die even stationair en valt uit ook als je probeert brandstof bij te geven krijg ik em wel in toeren maar houd in bij ongeveer 5000toeren

ik heb het idee dat het brandstof systeem niet goed onderdruk blijft staan omdat als die op contact staat zonder dat de motor loopt geen druk heb tijdens het los draaien van de brandstofleidingen bij de spinnekop
behalve waneer je je hem van contact afhaalt en weer op zet dan pompt die ongeveer 3 seconden en dan spuit de brandstof in het rond!

ligt het aan de pomp?

wie kan me even tips geven gr dennis

msinned

Geplaatst door msinned (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 15 jaar geleden

meten = weten dennis

je kan aan de straal van de benzine niet zien of dot voldoende is,gewoon simpelweg even een meter ertussen plaatsten,als je wat info over de druk etc nodig hebt,kan ik je deze geven,is de spinkop zelf wel mooi schoon ? dit is best een gevoelig instrument,ga ermee om alsof het je vrouwtje is..

Stottert hij als hij loopt,of rookt hij ook ?

Kan ook zijn dat hij een teveel aan benzine krijgt,

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.