Volkswagen Polo: V-snaar

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hoi jongens,

wie zou mij kunnen helpen, afgelopen zaterdag starte ik me auto met moeite de motor draaide wel maar hij sloeg haast niet aan, ineens hoorde je een knal en sloeg me auto aan maar er kwam rook uit me auto! en de v-snaar lag op de grond. Nu was mijn vraag dus: wat zijn de kosten om de v-snaar te laten vervangen? en zou dat echt het enige probleem zijn, want ik heb geen zin om veel kosten eraan uit te geven!

alvast bedankt.
groetjes Sn0wie

sn0wie

Geplaatst door sn0wie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Even naar de garage bellen,die kunnen je wel een kostenplaatje geven. Enkel denk ik dat er meer aan de hand is. Klinkt als een vastgelopen poelie en daardoor de v-snaar verbrand. Laat er even iemand naar kijken voordat je ermee rijdt.

sn0wie (0), 12 jaar geleden

Jah ik ga zowiezo naar een garage bellen voor kostenplaatje,
en met me auto rijden kan zowiezo niet, want de accu houd er natuurlijk straks mee op! maar ik dacht even informatie hier krijgen hierover die me er meer over kan vertellen dan dit.

Maar toch bedankt.

sn0wie (0), 12 jaar geleden

Misschien een domme vraag, maar kan ik me auto starte en naar een dichtbij zijnde garage rijden zonder v-snaar?

dutch123 (65), 12 jaar geleden

Met een volle accu kun je zeker 5km rijden als je alle grote stroomverbruikers uit zet. (verlichting, aanjager, achterruitverwarming)
Je kun proberen met de hand (als de motor niet loopt!) de dynamo te draaien. Als deze vast zit, weet je de oorzaak en zijn de kosten, de kosten het vervangen van de dynamo.

sn0wie (0), 12 jaar geleden

Okej, dat is duidelijk! bedankt voor je informatie.

sn0wie (0), 12 jaar geleden

de dynamo kan ik gwn laten draaien met de hand. gelukkig maar want de kosten van een dynamo is een dure grap! denk je dat het nu echt alleen de v-snaar vervangen is?

sn0wie (0), 12 jaar geleden

Jongens,,

Toen me v-snaar kapot ging, kwam er beetje rook! Komt dat doordat de v-snaar kapot knalde of kan het ook iets anders zijn?

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Spanningsregelaar kan ook stuk zijn . Dan is de spanning zo hoog dat de V-snaar verbrandt. Laat de dynamo controleren op werking vooral als hij warm is!!!!!!! Groeten.

sn0wie (0), 12 jaar geleden

Als die spanningsregelaar stuk is wat zijn daar de kosten ong. van?
btw bedankt voor je informatie Punt.

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Kosten daar hoor je mij niet over . Gezien de leeftijd en kilometerstand van over een ton zou ik voor ruil gaan. In Nieuwegein is vast wel een werkplaats waar je de dynamo kan laten testen . Los dus.. Vervangen kan altijd nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.