Volkswagen Scirocco 2010: Valt stil als ik na het rijden terug in neutraal sta.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ccz, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 155

Als ik hem opzet doet het toerental een beetje schommelig maar blijft draaien.
Nadat ik gereden heb en hem in neutraal zet of ik iets te lang de koppeling indruk, valt hij stil. De motor is pas gereviseerd maar ben niet onder de indruk van de afwerking dus ik zou niet weten waar ik moet beginnen te zoeken.
Weet iemand wat dit probleem is? Ik ben al lang aan het zoeken.

smirre

Geplaatst door smirre (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Als dit ontstaan is na de revisie , ben je terug geweest ?
Wat zeggen ze , is de auto al uitgelezen bv ?

smirre (0), 4 jaar geleden

Ik ben niet teruggeweest omdat ze geen garantie gaven. Ik had een cold air intake erop steken dus gaven ze geen garantie. Ik ben in totaal bij 3 garagisten geweest, de laatste zei dat hij in orde was maar valt nog altijd stil. Niemand geeft nog garantie omdat het zoveel garages heeft gezien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.