Volkswagen Golf II : vanaf 100 hoe harder hoe hoger de temp stijgt

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6D

hallo allemaal , ik heb onlangs het volgende probleem. Hoe harder ik rijd, vanaf 100km/u laten we zeggen naar de 120 130 140 stijgt de koelvloeistof.
bij 100km/u staat ie netjes op 90graden

bij 120 km/u staat ie denk ik op 105 110 graden. bij 130 140km/u staat ie op 80 procent van de tempratuur en g zo maar verder

dit is niet normaal vor deze soort motoren, want heb er meerdere gehad en vrienden van mijn ook en die hebben daar geen last van. iemand een idee wat het kan zijn. koelvloeistof is goed roze vn kleur omdat ik altijd roze erin doe. onlangs koelvloeistof vervangen en neuwe roze erin gedaan.
nog helder roze keur erin.

graag jullie oplossingen

eskobarnas

Geplaatst door eskobarnas (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eskobarnas (0), 12 jaar geleden

iemand???

erik007 (0), 12 jaar geleden

heeft je radiator nog wel voldoende door stroming

Mausx (0), 12 jaar geleden

Inderdaad doorstroming van de radiateur controleren en de thermostaat testen.

Anders is de koppakking lek.

Het koelsysteem zal ook wel behoorlijk onder druk staan zeker?

eskobarnas (0), 12 jaar geleden

blijkt dat de koppakking gescheurd is lekt een beetje olie en daardoor koelt ie ook niet goed meer, toch bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.