Volkswagen Transporter: varierende temperatuur

Bouwjaar: 1996

Hallo,

Ik ben al geruime tijd opzoek waarom de temp van mijn 1.9td (abl) zo varieerd bij wisselende belasting.De temp varieert tussen de 90 en 100grC dit is gekomen na een cil kop revisie daarvoor stond deze strak op 90 alles al nagekeken maar dit lijkt goed zou het soms aan de afstelling van de motor kunnen liggen,loopt verder redelijk en lijkt op tijd te staan.Wie heeft er tips?

barry833

Geplaatst door barry833 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wietse (0) PRO, 17 jaar geleden

aan de binnenkant onder de moterkap voor de koelvin zitten lamellen gaan die wel open als moter warm is

stefan84 (0), 17 jaar geleden

Harry,

10 graden verschil lijkt me best normaal hoor!

zolang alles goed functioneerd en niet te warm word lijkt er niks aan de hand,

lijkt me ook wel logisch dat als je bv met een zware caravan of aanhanger rijd,je temp. iets stijgt,hetzelde idee bij warm weer ( 30 graden buiten ) en koud weer ( - 10 ) en de rijstijl me de auto zelf,rij je heel rustig,of trap je het constant op zijn staart..

denk dat er weinig aan te verandere is..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.