Volkswagen Golf: veel gas geven bij het starten

Bouwjaar: 1994

de auto (vr6) start slecht als hij koud is normaal start hij zonder gas geven nu al enkele dagen moet je tijdens het starten goed gas geven wil hij aanslaan ,ong bij 2500 toeren en dan gas los laten dan blijft hij lopen doe je dat niet dan slaat hij niet aan en als de motor dan warm is hoef je maar een heel klein beetje gas te geven
waar moet ik daarvan ong de oorzaak zoeken?
alvast bedankt andre

jestan

Geplaatst door jestan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Dat kan vele oorzaken hebben maar zoals je al aangeeft alleen bij koude motor zou dat een koelwatersensor kunnen zijn, die de koude start regeld omdat bij warme motor het probleem minder is.Tja uitlezen kost ook al weer een boel geld als je er dan ook nog wijzer van word en het geld het je waard is... dan kun je dat nog overwegen.

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

je kunt de koelvloeistof temperatuursensor doormeten met een multimeter.
Bij een temperatuur van bv. 10 graden moet de sensor een bepaalde weerstandswaarde hebben.

Ik heb wel een tabel hoe de waarde's moeten zijn.

Wat voor motorcode heeft je auto?

groet reinder

jestan (0), 18 jaar geleden

het probllem is opgelost helmaal uitgelezen, alle temparatuur zenders vervangen alles bij de ontstekking getest en alles was goed. totdat iemand me auto even leende en die zij wat doet je contactslot vreemd we hebben toen het blokje achter het slot vervangen (is niet het makkelijkste) en het probleem was gelijk opgelost. het schijnt zo te zijn dat die op bepaalde momenten bepaalde dingen doorgeeft en daarom starte hij zo beroerd
hopelijk heeft iemand andres hier ook nog wat aan
groeten en bedankt andre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.