Volkswagen Passat : verkoop

Helaas moet ik afstand doen van mijn passat tdi 110 pk 1998 met veel opties ( sheelstoel, set winterbanden, lichtmetalen velgen e.d.) en 410.000 km op de teller. Deze auto heeft alle onderhoud gehad wat nodig was en is in goede staat. Hier en daar wel een krasje / een kleine beschadiging, normaal voor deze leeftijd denk ik, graag had ik nog vele jaren in deze auto gereden. Dit omdat mijn werkgever verzonnen heeft dat ik nu toch echt met een lease auto moet gaan rijden. Wat zeker weer een passat wordt, en hele nieuwe en dat is wel weer leuk. Wie kan mij een indicatie geven i.v.m een redelijke verkoop prijs van mijn passat?

rdbruin

Geplaatst door rdbruin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

rein...

hou rekening met een bedrag, gezien de km, en de staat van de auto zoals jij omschijft.. zo rond 2500,- 2750,- in de top..

paul,

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de export jongens zal hij ongeveer opbrengen tussen de 3250 en 3750.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

@Rein, heeft de auto climat en el.ramen?

Sytze

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je hem al verkocht, Rein?

rdbruin (0), 17 jaar geleden

Beste mensen,

Bedankt voor alle reactie's De auto is verkocht voor 4500,- Euro Er was een bod van 5200 maar deze mensen zijn nooit opkomen dagen.Mijn reactie is wat laat maar ik was deze site even kwijt. Rij nu in volle tevredenheid in een nagel nieuwe passat, sinds twee weken en dat is top!

Groet,
Rein.

paulmichiel (0) PRO, 17 jaar geleden

Echt een hele goede prijs! Gefeliciteerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.