Volkswagen Polo: verlichting schakelaars Polo Variant

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Ik heb het volgende probleem met mijn verlichting.
De draaiknoppen van verwarming enz kan ik in het donker niet zien omdat de verlichting het niet doet.
Normaal trek je de schakelaar er af en zit er een lampje onder, maar bij deze zit een plastic groen "ding" dat het licht zal moeten doorgeven.
Mijn vraag is dan ook waar zit dit lampje????
Volgende vraag is ook een verlichtings probleem het lampje in de laadruimte doet het niet.
De schakelaar in het slot heb ik al bekeken en doorgemeten, maar dat is goed, maar nergens spanning te vinden. Wat kan dit zijn??
Bij voorbaat dank,
Rob

rpholewijn

Geplaatst door rpholewijn (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ASH-1 (0) PRO, 12 jaar geleden

Lampje van de verwarming zit achter de middelste knop...deze naar je toe trekken en met een klein slangetjes is het lampje makkelijk eruit te trekken.

rpholewijn (0), 12 jaar geleden

Beste Bas,
Die heb ik ook al los getrokken, maar dan zie ik het hetzelfde als bij de andere 2 knoppen, maar geen lampje alleen dat groene plastic dat aan het einde door de kop heen komt. Ik heb dat groene plastic ook al proberen te verwijderen maar daar zit geen beweging in.

rpholewijn (0), 12 jaar geleden

Ha ik heb het gevonden, dat groene ding heb ik er uit gekregen en daar achter zit het lampje, en is inmiddels vervangen.
Dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.