Volkswagen Golf: Verlichting tellerplaten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Sinds een jaar brand het lampje van de toerenteller achter de "20" (2000 toeren) niet meer, na informeren kon dit niet gemaakt worden. Sinds twee weken heeft ook het ledje achter de 120-en 140km het begeven, hier valt voor mij niet mee te leven een nieuwe unit kost €600,00 en dat vind het niet waard! Weet iemand of dit toch te repareren is? Ik hoor het graag.

dupl-u-14428-5dd14949d70da+hartman

Geplaatst door dupl-u-14428-5dd14949d70da+hartman (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Gewoon vragen bij diversen auto demontage bedrijven meestal valt de prijs nog wel mee voor 150 Euro heb ik ze al gezien op deze homepage www.bm-onderdelenshop.nl

Succes, Jan

Fredo (0), 18 jaar geleden

Normaal gezien is dat wel mogelijk als je een beetje handig bent. Kijk maar eens op volgende site. Deze persoon heeft een andere kleur als belichting ingebouwd. http://www.passatplus.de/umbauten/beleuc...

Veel succes

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Tja...Veel succes heb je hierbij zeker wel nodig en een beetje handig en of gewoon echt handig. Wand deze actie is natuurlijk niet voor een ieder weglegd, er zijn nog genoeg mensen die absoluut geen spijker op een plaatje kunnen solderen, laat staan om in deze microprint de soldeerbout in te gaan zetten.Ik blijf gewoon bij de tip ga naar een goed demontage bedrijf en haal je geen onnodige risico's op de hals......ma ja wie ben ik!

dupl-u-14428-5dd14949d70da+hartman (0), 18 jaar geleden

Via de verlichtings ombouw site ben ik bij een bedrijf gekomen die de goeie led's verkoopt (ook in Duitsland) Als ik toch €150,00 moet uitgeven aan een andere unit kan ik er ook eerst wel €10,00 aan wagen en het zelf proberen. Bedankt voor de tips!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

[quote=hartman]Via de verlichtings ombouw site ben ik bij een bedrijf gekomen die de goeie led's verkoopt (ook in Duitsland) Als ik toch €150,00 moet uitgeven aan een andere unit kan ik er ook eerst wel €10,00 aan wagen en het zelf proberen. Bedankt voor de tips![/quote]
hoezo goeie led's?? led's gaan enkel stuk door dat er een IC faalt.. je bent er dus niet klaar met alleen een nieuw LEDJE...

paul,

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Dat klopt idd wat paul zegd...je kunt niet zomaar ongestraft leds monteren in je dashbord waarvan je de waarde niet eens kent.....als bv de golflengte - constante stroom - doorlaatspanning - (K) waarde (mcd) waarde stralingshoek ect ,hiermee kun je het gehele boeltje zomaar ontregelen omdat je kortweg de fabriekwaarde in het geheel niet kent.

Jan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.