Volkswagen Transporter: Verlichting voorzijde T4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI 102 Pk ACV

Hoi allemaal,

Ik heb een probleem met mijn verlichting aan de voorzijde van mijn T4 : ik heb Projekt Zwo koplampen, wanneer ik stadslicht aan heb, brand dit normaal, wanneer ik echter dimlicht aanzet, gaan mijn verstralers (grootlicht) heel flauw branden, en blijven mijn gewone koplampen op stadslicht branden.

Heb ik gewoon sluiting in mijn draden of kan het ergens anders aan liggen ?

Groetjes, Bianca.

[url=http://imageshack.us][img]http://img58.imageshack.us/img58/9282/bi...[/img][/url]

Bianca1263

Geplaatst door Bianca1263 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk een massa probleem, een gevolg van de toen ombouw van de koplampen.

paul,

Bianca1263 (0), 17 jaar geleden

Paul,

Bedankt voor je snelle reactie maar vreemd, nooit geen probleem mee gehad, ineens heb ik het, hoe kan het verholpen worden denk je ?

Groet, Bianca.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Bianca1263]Paul,

Bedankt voor je snelle reactie maar vreemd, nooit geen probleem mee gehad, ineens heb ik het, hoe kan het verholpen worden denk je ?

Groet, Bianca.[/quote]
de bedrading/stekkers goed gaan controleren.. voornamelijk aangesloten op en naar de koplampen.. de lichtschakelaar is ook nog een verdachte maar dat is nr,2

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.