Volkswagen Jetta 2006: Vermogens verlies

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hi allen,

Ik heb een vermogens probleem. Heb een 1.6 fsi motor blf. Oude motor op gereden en een zelfde motor van de sloop terug laten plaatsen door een garage. Nu blijkt dat ik vermogens verlies heb. Ik kom niet boven de 4000 toeten uit en met het verkeer kan ik niet mee doen. Auto rijd niet meer met vol vermogen.
Garage heeft al heel veel dingen geprobeerd maar komen er niet uit.

Dadamenjo

Geplaatst door Dadamenjo , lid sinds 1 maand geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Uitlaat/katalisator verstopt ?
Foutcodes aanwezig ?
Distributie op tijd ?
Wat is er al aan gedaan ?

Dadamenjo, 1 maand geleden

Distributie is op tijd.
net nieuwe katalisator.
foutcodes 3.
1. egr
2. lambdasonde
3. lambdasone
egr schoongemaakt
lambdasondes vervangen.
het vorige blok op gereden tot compressie verlies en toen had ik de foutcodes al en voor de compressie verlies altijd voluit gereden met de foutcodes.
nu stationair met de motor van nu draait ie als een zonnetje. weg rijden doet ie normaal totdat je vaart wilt maken en er heel weinig gebeurt en dan schreeuwend naar de 3500 tot 4000 toeren en dan word het link. lijkt dan alsof ik me koppeling ook verbrand dan van de geur die dan vrijkomt.
garage heeft alles dubbel gecheckt nagelopen maar niks.

poloR6, 1 maand geleden

Het lijk op een slippende koppeling ?
Als jij al die foutcode gemaakt hebt.

Dadamenjo, 1 maand geleden

nee geen slippende koppeling, maar meer van dat ik bij 4000 toeren al de top heb bereikt waardoor mijn koppeling brandt. maar dat is niet zozeer het probleem het gaat het erom dat ik geen vol vermogen draai met de motor die erin is geplaatst. ik weet er geld een maximum van 100 km per uur op de snelweg, maar mijn auto gaat niet harder dan 140 kmh terijl het in de catalogus aangegeven top snelheid 191 kmh is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.