Volkswagen Golf III : versnelingsbak

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Tijdens het rijden met constante snelhied in de 5de versnelling treed er een jankend (zingend) bijgeluid op als gaspendaal verder intrapt of loslaat is het over.
Kan dit de oorzaak van losse klinknagels van het differentieel zijn. Of een andere oorzaak zijn.

m.vr.gr.
erntoon

erntoon

Geplaatst door erntoon (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dat kan ook een lager zijn in de bak die je hoort..

Klinknagels lijkt me hier niet het probleem.

Je kunt de bakolie eens controleren en kijken of er geen troep in zit..erna even vernieuwen, maar mocht het een lager zijn, dan helpt het vernieuwen van de olie ook niet meer.

Zou wel even een juiste diagnose laten stellen voor je tot het vervangen van het e.e.a. over gaat.

Gr Stefan

erntoon (0), 13 jaar geleden

wij hebben H.P.L.S. TRANSMISSION TREATMENT aan de olie in de versnellingsbak toegevoegd en het bijgeluid is nu al weer een lanne tijd over.

erntoon

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Hooghe jozef (0), 13 jaar geleden

als het echt lagers zijn die lawaai maken , dan kun je dat wel een tijdje verbeteren met die transmission oil , maar het komt zeker terug , een lager kan je niet genezen eenmaal ziek altijd ziek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.