Volkswagen station 1800i: versnellingsbak

Bouwjaar: 1999

hallo ik probleem met de versnellingsbak hij wil niet in zijn tweede versnelling, met moter uit schakelt hij wel in zijn tweede versnelling, motor aan en koppeling iets omhooglaten komen en je hoort een knarsende geluid en hij schiet er ook meteen uit de koppeling is het niet die is reeds vervangen de rest van de versnellingen doen het wel maar iets stroefjes kan iemand mij vertellen of de tweede versnelling wel te maken is of dat de bak in zijn geheel vervangen moet worden.alvast bedankt

soes

Geplaatst door soes (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ben je heel handig en beschik je over een grote voorraad gereedschap kun je de bak repareren, anders een ruilbak of bak uit een schadeauto zien te scoren is een betere optie.
Heb je geen verstand van deze materie, dan hoef je er ook niet aan te beginnen.

Ps. Is het kabel schakelmechanisme al eens opnieuw afgesteld?? ook dit kan problemen geven.

succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.