Volkswagen Golf IV: Velgen met steek 112 op steek 100?

Bouwjaar: 1998

Kan ik velgen met steek 5*112 op mijn golf zetten (steek 5*100) m.b.v speciale bouten of zoiets?

kastaci

Geplaatst door kastaci (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 20 jaar geleden

erg professionele vraag!!

HENRYHOPMANS (0) PRO, 20 jaar geleden

helaas met alleen bouten zul je het niet redden, er zijn adapters in de handel waarmee je de steek verandert, maar dan komt de ET-waarde om de hoek kijken en dan is de vraag of deze
nog binnen de tolleranties valt en dat is meestal het volgende probleem, advies koop velgen die technisch voor een golf bestemd zijn. dit is vaak ook nog relatief gekoper en je heb alle keus

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

moet henry gelijk geven. Met wat hulpmiddelen is het mogelijk om deze velgen te monteren maar ik denk dat het beter is gewoon correcte velgen te kopen. Hoe minder je prutst aan de wielophanging van je wagen hoe veiliger.

dennisspra (0), 19 jaar geleden

gaat perfect ik heb ze van de nieuwe a3 17" Mooi en muis stil ( geen trillingen ) Voor meer info Kun je bellen ik werk namelijk bij een bandenbedrijf!

0641548871

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.