Volkswagen POLO: versnellingsbak probleem polo 6n2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

ik heb een polo 6n2 uit 2001 met het volgende probleem [yt]https://www.youtube.com/watch?v=QWYao6Db...[/yt]

Na een reis van rotterdam naar België in de 5e versnelling heletijd gereden toen ik Brussel aangekomen moest ik weer optrekken 1e versnelling blijf toen 3e versnelling te zijn ook 1e/2e/3e/5e en Achteruit zijn allemaal 3e versnelling dus heb alleen 3e en 4e versnelling iemand een iedee wat dit probleem kan zijn?

Hoop niet de bak zelf...

Johntheprikker

Geplaatst door Johntheprikker (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 7 jaar geleden

Ja , die pook maakt zijn bewegingen wel, maar wat gebeurt er onder de motorkap?

Ik meen dat dit type nog een stang overbrenging heeft , dit zit bij de uitlaatpijp onder de wagen .

Kijk of je wat los ziet hangen ,echter hier is ook de bediening zo af te stellen dat alle standen overeen komen met de stand van de pook .

Met de motorkap open kan je achter het luchtfilter naar beneden zien of er iets niet beweegt of los is gegaan..

Test met een tweede persoon.erbij .

Succes.

kaleido 1 (1715) PRO, 7 jaar geleden

Mocht ie al kabels hebben , is er waarschijnlijk 1 van de kabels defect of zit er iets los in het mechanisme , meestal boven op de bak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.